Glowyskinshop.com

MANYO FACTORY Pure Cleansing Oil 200ml

Lek 3,790

Ky vaj organik pastrues është i perbere me një kompleks i pasur ushqyes, i pasuruar me aminoacide esenciale, acide yndyrore, vitamina. Ky vaj pastrues është i butë por i fuqishëm dhe lufton në mënyrë aktive pikat e zeza dhe pikat e bardha pa bllokuar poret. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Ai shndërrohet në një qumësht të që shpërndan  papastërtitë dhe rikthen lagështinë natyrale të lëkurës dhe ekuilibrin e pH.
Vaji i krundeve të orizit ndihmon në eksfolimin e butë të qelizave të vdekura të lëkurës, duke reduktuar pamjen e poreve të mëdha ndërsa shpëlahet pastër. Lëkura mbetet e butë, e hidratuar dhe e ekuilibruar. I lehtë me një aromë të këndshme barishtore nga përbërësit, ky pastrues i parë është i shkëlqyeshëm për të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën e ndjeshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi