Glowy Skin Albania

Manyo Bioxyl Anti-Hair Loss Shampoo 480ml

Lek 2,790
Lehtësimi i simptomave të rënies së flokëve me përbërësin Bioxil: Efekti i provuar klinikisht i reduktimit të rënies së flokëve (kur përdoret shampo dhe trajtim në të njëjtën kohë). Me vetëm një përdorim, vëllimi i rrënjës së kurorës rritet me 34,87%. Redukton sasinë e qelizave të vdekura të lëkurës në lëkurën e kokës me 55.23% me vetëm një përdorim.
Kompleksi BIOXYL i krijuar duke kombinuar kompleksin e vitaminës B Biotin dhe tre lloje përbërësish për forcimin e flokut ne rrenje. Nga skalpi deri te majat e flokëve, përbërësit punojnë në çdo cep për të forcuar skalpin dhe flokët.
Shkuma e pasur dhe e dendur e bërë me një sasi të vogël pastron tërësisht mbetjet dhe sebumin dhe formon një shtresë hidratuese në lëkurën e kokës dhe flokët.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi