Glowyskinshop.com

Mamonde Camellia Flower Lab Essence Sheet Mask

Lek 390 Lek 490

Maskë e pasuruar me 6 lloje Flower Extract 2000ppm, sjell në mënyrë efektive nutrientët e nevojshëm në lëkurë. Aplikojeni në fytyrë dhe lëreni të veprojë për 15-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi