Glowyskinshop.com

Makep:rem UV defense me Daily Sun Fluid 150ml

Lek 1,790 Lek 2,590
Me kombinimin e filtrave kimikë dhe fizikë të plotësisht të sigurt, kremi ynë kundër diellit ofron një mbrojtje të plotë për lëkurën tuaj nga rrezet UV të diellit.
Me një faktor mbrojtjeje SPF 50+ PA++++, kremi ynë siguron një mbrojtje të lartë kundër rrezeve UV dhe faktorëve të jashtëm të dëmshëm. Lëkura juaj mbrohet në mënyrë të plotë dhe efektive.
Jo vetëm që siguron mbrojtje të fuqishme, por gjithashtu ofron hidratim të pasur pa lënë ndonjë ndjesi ngjitjeje të pakëndshme. Kjo do të thotë që lëkura juaj do të ndihet tërësisht e hidratuar dhe e rehatshme, edhe gjatë ekspozimit ndaj diellit.
Përmbajtja e filtrave të sigurtë dhe faktorit të lartë të mbrojtjes së diellit bën nga ky produkt një zgjedhje e shkëlqyeshme për mbrojtjen dhe kujdesin e lëkurës suaj gjatë kohës së ekspozimit ndaj diellit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi