Glowyskinshop.com

Laneige Water Bank Moisture Essence 30ml

Lek 2,990

Një Esencë ultra hidratuese që krijon një lëkurë të pastër me vesë përmes Ujit Mineral të Gjelbër dhe teknologjisë origjinale të LANEIGE rezultuar nga 25 vjet kërkime!

I formuluar me ujë mineral hidro-jonizues, kjo esencë jep thellësisht gjashtë minerale thelbësore zink, magnez, mangan, kalium, kalcium dhe natrium për të ndihmuar lëkurën të duket e tonifikuar dhe e lëmuar.

Kjo formulë luksoze jep hidratim dhe mbrojtje gjatë gjithë kohës për lëkurën që duket elastike dhe e mëndafshtë.

 Uji mineral i jonizuar siguron Faktorë Hidratues Natyral (NMF), të ngjashëm me agjentët hidratues të lëkurës, për të qarkulluar dhe për të mbajtur lagështinë afatgjatë.

Përdorimi i sugjeruar

Përhapeni butësisht nga qendra e fytyrës jashtë pas tonerit.

Shtypni pëllëmbët në fytyrë për përthithje më të mirë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi