Glowyskinshop.com

Laneige Perfect Pore Cleansing Oil 250ML

Lek 3,990

Luftoni në mënyrë aktive pikat e zeza dhe aknet me këtë pastrues vaji me shumë funksione që përdor një përzierje vajrash për të pastruar thellësisht poret.

Vaji për pastrimin e poreve ndihmon në eksfolimin e butë, kontrollin e sebumit dhe ndihmon në heqjen dhe parandalimin e rishfaqjes së pikave të zeza dhe akneve.

Vaji për pastrimin e thellë te lekures nga LANEIGE Perfect Pore Cleansing Oil përmban ekstrakt pelini, i cili ka veti të larta antioksiduese. Ka një efekt mbrojtës dhe rigjenerues. Ekstrakti i mugwort që përmban përbërës aktivë me prejardhje natyrale pastron thellë në poret. Vaji, një përbërës i ngjashëm me sebumin, shpërndan butësisht sebumin dhe pikat e zeza. Vajrat unike me prejardhje bimore  janë të përziera për të reduktuar irritimin e lëkurës së ndjeshme. Shpërndani menjëherë grimin e papershkueshem nga uji, papastërtitë, pikat e zeza dhe qelizat e vdekura të lëkurës duke pastruar poret për një teksture rrezatuese.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi