Glowyskinshop.com

Laneige Lip Sleeping Mask EX #Mint Choco 20g

Lek 1,890

Maska e famshme e buzëve është e ndërtuar me Moisture Wrap Technology, një bashkësi acidesh hialuronikë dhe mineralesh mbrojtës, të cilat zbusin buzët thellësisht. Përmban një mix ingredientësh të cilët ofrojnë vitaminë C. me një shije të këndshme çokollatë menteje.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi