Glowyskinshop.com

Laneige Lip Sleeping Mask EX #Apple Lime 20g

Lek 1,890
Maska e famshme e buzëve është e ndërtuar me Moisture Wrap Technology, një bashkësi acidesh hialuronikë dhe mineralesh mbrojtës, të cilat zbusin buzët thellësisht. Me një shije të këndshme molle.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi