Glowyskinshop.com

Laneige Homme Active Water Moisturizer 125ML

Lek 3,990
Moisturizer Active Water është një locion i lehtë i tipit xhel që ofron hidratim të menjëhershëm për ta mbajtur lëkurën tuaj të hidratuar mirë gjatë gjithë ditës. Përmirësuar nga Anti-Dryness™, biopolimerët ndihmojnë lëkurën tuaj të bllokojë lagështinë, duke e mbushur atë me hidratues thelbësor për një çehre të shëndetshme dhe të gjallë. Hidratuesi ka përbërës aktivë si zinku glukonat, i cili ndihmon rritjen e qelizave falë funksioneve të tij gjeneruese dhe mbështetjes së sistemit imunitar, dhe ujë të pastër të thellë të detit, i cili përmban një nivel të ngjashëm mineralesh si lëngjet e trupit të njeriut, hidratues dhe forcon barrierën e lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi