lador

Lador wonder tear 250ml

Lek 2,490

Trajtimi LA'DOR WONDER TEAR eshte mrekulli për flokët e demtuar dhe pa jete. Permban proteina mëndafshi dhe njëzet lloje aminoacidesh, një trajtim i fuqishëm hidratues që rrit volumin e flokëve, forcon flokët e dëmtuar, përmirëson elasticitetin e tyre dhe rikthen shkëlqimin e tij natyral. Eshte i lehtë dhe nuk yndyros flokët.


Trajtimi i mrekullive LA’DOR WONDER TEAR përveç përdorimit të rregullt, mund të përdoret para ose pas ngjyrosjes ose trajtimeve kimike për të parandaluar dëmtimin dhe për të siguruar kujdesin e flokëve si nga sallonet profesional.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi