lador

Lador MOISTURE BALANCING CONDITIONER 100ml

Lek 1,190

La’dor Moisture Balancing Conditioner është një formulë pa silikon për hidratimin flokëve e cila rikthen ekuilibrin e lagështisë dhe hidratimit ne gjatesine e flokut. Formula e balsamit hidratues pa silikon furnizon vazhdimisht flokët me lëndë ushqyese, në vend që t’i veshë ato vetëm përkohësisht, dhe u jep flokëve të ashpër, të thatë dhe të dëmtuar një ndjesi butësie dhe mëndafshi.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi