Glowyskinshop.com

Lador Miracle Soothing Serum 250gr

Lek 2,490

La’dor Miracle Soothing është një serum hidratues, pa vaj, me bazë uji për hidratim të thellë të flokëve të thatë dhe të dëmtuar. Serumi intensiv formon një shtresë mbrojtëse pas aplikimit në flokë dhe i siguron flokut mbrojtje të vazhdueshme 24-orëshe kundër humbjes së lagështisë. Serumi ka veti restauruese që shëron flokët nga brenda dhe krijon një barrierë më të hollë në sipërfaqe, qe mbron floket nga efektet negative të faktorëve të jashtëm, efektet kimike dhe termike. Në vetëm disa aplikime, produkti rikthen butesine dhe elasticitetin në flokë, rikthen ekuilibrin e ujit dhe riparon majat e dyfishta.

Riparimi i flokëve të dëmtuar arrihet përmes restaurimit të cistinës - një barrierë mbrojtëse natyrore e flokëve. Përdorimi i rregullt riparon edhe floket më të pajetë dhe të hollë. Rivendos shendetin e flokëve pas ngjyrosjes, etj. 

Ideale për përdorim gjatë verës, kur për shkak të temperaturave të larta, komponimet e cisteinës - një aminoacid që nxit rritjen e flokëve - shkatërrohen. Produkti mbulon çdo qime me filmin më të hollë mbrojtës të nxehtësisë, i cili gjatë ditës mbron kaçurrelat nga efektet negative të mjedisit, si dhe zvogëlon dëmet nga përdorimi i tharëse flokësh ose hekuri, prerje ose prerje. Uji, baza e serumit pa vaj nuk e ngarkon hairstyle, i jep flokëve freski dhe butësi, duke e mbuluar atë me një aromë të këndshme për tërë ditën.

Serumi përmban përbërës që jo vetëm që përmirësojnë menjëherë pamjen e flokëve, por gjithashtu rikthejnë shëndetin e tyre nga brenda:

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi