lador

Lador HYDRO LPP TREATMENT 150ml

Lek 1,190

Trajtimi LA’DOR Hydro LPP është një produkt që mund të përdoret çdo ditë, dhe rekomandohet veçanërisht para ose pas ngjyrosjes ose trajtimeve kimike për të parandaluar dëmtimin dhe për të siguruar kujdesin e flokëve si nga sallonet profesionale.


Falë vlerës së pH prej 5.5, trajtimi hidro me keratin ruan ekuilibrin natyror të aciditetit të flokëve dhe kokës. E pasur me proteina, vajra bimorë, kolagjen të hidrolizuar dhe panthenol, ajo hidraton, ushqen dhe riparon intensivisht flokët e dëmtuar nga ngjyrosja, trajtimet kimike, nxehtësia dhe ekspozimi ndaj rrezeve UV, dhe si rezultat përfundimtar i bën flokët të shëndetshëm, elastik, me shkëlqim dhe të butë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi