Glowyskinshop.com

LADOR DERMATICAL HAIR LOSS SHAMPOO FOR THIN HAIR 200ml

Lek 1,790

La’dor Dermatical është një shampo premium kundër rënies së flokëve e formuluar posaçërisht për flokë të hollë.

Duke qenë se një kokë e shëndetshme është një kusht i domosdoshëm për flokë të shëndetshëm dhe të trashë, La’dor ka krijuar një shampo premium flokësh me përbërës funksionalë që reduktojnë në mënyrë efektive simptomat e humbjes së flokëve. Përbërësit kundër rënies së flokëve si acidi salicilik, panthenoli dhe niacinamidi pastrojnë dhe mbajnë lëkurën e kokës të pastër duke hequr qelizat e vdekura të grumbulluara dhe yndyren e tepërt, duke hidratuar dhe qetësuar lëkurën e kokës dhe duke e furnizuar atë me lëndë ushqyese dhe duke zgjidhur në përgjithësi problemet e lëkurës së përflakur dhe duke e bërë atë të shëndetshëm.

Përbërja e shamponit premium kundër rënies së flokëve La’dor përfshin gjithashtu një kompleks prej tetë llojesh të ekstrakteve bimore, si dhe njëzet lloje të aminoacideve, të cilat forcojnë flokët e dobët dhe të holluar, rikthejnë dendësinë e tyre dhe i japin shkëlqim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi