lador

Lador Before Care Keratin PPT 150ml

Lek 1,990

Spray për mbrojtjen dhe restaurimin e flokëve, mbush zonat e dëmtuara me keratin, i bën flokët të shëndetshëm, rikthen ekuilibrin e PH. Kur aplikohet, formon një guaskë mbrojtëse, jep një shkëlqim natyral, parandalon ngatërrimin e flokëve, zbut. Redukton dëmtimet e shkaktuara nga ngjyrosja, kaçurrela, verbimi, të cilat shkatërrojnë përbërjet peptide.
Gjithashtu, produkti hyn në zonën e dëmtuar, mbush boshllëqet me keratin. Keratina nuk lahet nga struktura e flokëve, formon një shtresë rezistente, duke formuar një kutikulë artificiale. Spray është një kujdes i plotë për strukturën e brendshme dhe të jashtme të flokëve, një kutikulë artificiale formohet duke përdorur 18 - MEA - një komponent që përmbahet në kutikulën e flokëve të njeriut.
Përbërësi kryesor i flokëve është proteina e keratinës, flokët përbëhen nga 80% e saj. Spraji përbëhet nga një proteinë me peshë të lartë molekulare që kompenson mungesën e proteinës së keratinës në strukturën e flokëve dhe ka një aftësi kundër ujit.

Si perdoret:

Vendoset pas larjes se flokeve, ne floke te lagur dhe pasi te thahen floket plotesisht mund te vazhdoni me perdorimin e nxehtesise ose lyerjes se flokut.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi