Glowyskinshop.com

Kose Softymo Deep cleansing oil 230ml

Lek 1,790

Vaji Kose Softymo Deep Cleansing Oil është një produkt per heqje grimi dhe hapi i parë i metodës së pastrimit të dyfishtë. Ky pastrues japonez heq papastërtitë me bazë vaji dhe grimin e papërshkueshëm nga uji, së bashku me tapat e keratinës (mbytës të poreve).

Vaji Softymo Deep Cleansing Oil është i përzier me 5 lloje vajrash bukurie dhe është pa alkool, paraben, aromë dhe ngjyrues. Është i pershtatshem për të gjitha llojet e lëkurës dhe siguron një pastrim të fuqishëm, por të butë për një përfundim të rifreskuar dhe të pastër.

Përfitimet:

Heq në mënyrë efektive make up
Ndihmon edhe tonin e lëkurës
Minimizoni poret
Përmirëson problemin e pikave të zeza

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi