Glowyskinshop.com

Kombinimi ideal per rezultate maksimale: VIAL RECIPE PURE VITAMIN C 15 AMPOULE 17G+VIAL RECIPE ADVANCED MELA TONING CREAM 70ML

Lek 7,090 Lek 8,780

Përjetoni kulmin e rezultateve maksimale dhe shpejtësisë me setin tonë të fuqishëm të ampulave dhe kremit nga Vial Recipe. Këto produkte jashtëzakonisht të veçanta jo vetëm që perbehen nga lëndët më të mira, por gjithashtu janë krijuar me teknologjitë më të fundit të zhvilluara në treg, duke sjellë një nivel të ri inovacioni. 

Dyshja jonë e ampules dhe kremit është përgatitur me kujdes për të ofruar efikasitet të latre në kohë rekord. Çdo lëndë është zgjedhur me kujdes për cilësinë e saj të lartë, duke siguruar që të merrni përvojën më të mirë të kujdesit të lëkurës. Me fuqinë e avancimeve të fundit në teknologjinë e bukurisë, këto produkte janë projektuar për të tejkaluar të gjitha pritshmëritë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi