Glowy Skin Albania

Kiss Me Heroine make Quick Eye Liner

Lek 1,190

Kiss Me Heroine make Quick Eye Liner eshte nje penel per syte ne trajte lapsi, i njohur për ngjyrën e tij të zezë të fortë dhe formulimin e qendrueshem! 

Perfshine nje aplikator preciz, i cila e bën të lehtë krijimin e vijave të qarta dhe të përcaktuara ose të vijave delikate për nje pamje te përsosur të syve. Ky eyeliner njihet gjithashtu për vetitë e tij rezistente ndaj ujit, duke e bërë nje opsion ideal për aplikim gjatë gjithë ditës. 

I papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj djersës dhe ujit, nuk ka nevoje per mprehje!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi