Glowyskinshop.com

Kaja Eye Bento Bouncy Eyeshadow Trio 13 VELVET DREAM

Lek 2,590
BEST OF BEAUTY: Ky produkt është fitues i çmimit Allure Best of Beauty 2019.

Këto hije të gjalla per kapaket e syve, vijnë të paketuara në 3 nuanca me pigment mat dhe/ose shkëlqyese që aplikohen pa mundim me majat e gishtave.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi