Glowyskinshop.com

Kaja beauty HEART MELTER 01 TOO HOT

Lek 1,790
Heart Melter Lip Gloss Stick është një shkëlqyes buzësh në formë zemre në formë shkopi. Ju jep shkëlqim të lartë, hidratim, përmban vajra që janë kondicioner (dhe ushqyes) dhe pigmentim te larte.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi