Glowyskinshop.com

Jumiso Let's Go! Kit

Lek 1,290
Ky set përmbledh edicionet e Jumiso All Day Vitamin Clean &Mild Facial Cleanser(10ml), me acid salicilik për të zhbllokuar poret nga makeup dhe papastërtitë, si toner sjell Jumiso Yes im Toner AHA 5% (15ml) me ingredient kyç acidin glikolik dhe laktik, Jumiso All Day Brightening and Balancing Facial Serum( 5ml)me vitamin tree tea extract dhe Jumiso Have a Good Cream Snail & Centella (10g) për të larguar shenjat e moshës dhe rrudhave.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi