Glowyskinshop.com

Jumiso Chewy-Elasticity Mask 1 maske

Lek 290

E ndërtuar me fletë ultra të butë pambuku Cupra, e cila përmban 10 herë më shumë esencë, maska dhuron benefite nga ingredientë si Ceramide, Adenosine dhe Niacinamide. Maska targeton rrudhat, vijat e holla duke hidratuar thellësisht.  Aplikojeni maskën dhe lëreni të veprojë për 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi