Glowyskinshop.com

JMsolution WATER LUMINOUS S.O.S RINGER MASK

Lek 490
Maska JM Solution Water Luminous SOS Ringer përmban acid hialuronik, kolagjen, peptide dhe aquaxyl për të siguruar hidratim dhe ushqyerje intensive, ndërkohë që qetëson lëkurën me alantoinë dhe panthenol.
Acidi hialuronik hidraton lëkurën dhe formon një pengesë për ruajtjen e lagështirës për të parandaluar avullimin
Glikozaminoglikanet e hidrolizuara japin lagështi brenda shtresave më të thella të lëkurës dhe sipërfaqes së lëkurës
Hyaluronate natriumi - hidraton lëkurën dhe parandalon avullimin duke tërhequr lagështinë nga mjedisi brenda ne lekure.
Acidi hialuronik i hidrolizuar – përmirëson vitalitetin e lëkurës duke e kondicionim të lëkurës dhe e hidraton thellësisht lëkurën

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi