Glowy Skin Albania

JMsolution Vita D'pair 30 Days Mask (30 maska)

Lek 2,490
Maske pambuku qe siguron kujdes intensiv me provitaminë D per shëndetin e lëkurës dhe rikuperimin e barrieres. Ndihmon në rikuperimin e lëkurës së stresuar duke rritur forcën e brendshme të lëkurës. Për ata njerëz me kushte të lëkurës me mungesë të vitaminës D, të tilla si ngjyra e zbehtë, toni i ashpër i lëkurës, humbje e elasticitetit të lëkurës mund ta bëjnë lëkurën tuaj më të shëndetshme. Një esencë e koncentruar që shpërndahet drejtpërdrejt në lëkurë dhe krijon një barrierë të fortë të lëkurës që redukton stresin e lëkurës. Seti ekologjik prej 30 maskash është i shkëlqyeshëm për aplikim higjienik çdo ditë: të gjitha maskat janë të paketuara në një enë të vogël pa paketim individual. Ai përmban vitaminë D (7-dehidrokolesterol), trehalozë, argininë, alantoinë, pantenol dhe kolagjen të hidrolizuar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi