Glowy Skin Albania

JMsolution The Natural Coffee Mask Calming 30ml

Lek 290
The Natural Coffee Mask eshte nje maske pambuku nga Jm solution qe përmbajne ekstrakt të kokrrave të kafesë, kafeinë dhe ekstrakt të gjetheve të pemës së kafesë për të transformuar lëkurën pa jete në lëkurë të shndritshme dhe rrezatuese. Maska gjithashtu përmban 19 aminoacide dhe acid hialuronik për të ndihmuar në rritjen e lagështisë së lëkurës dhe për të siguruar lëndë ushqyese. Ekstrakti i kokrrave të kafesë gjithashtu përmirëson qarkullimin e gjakut si dhe zbut linjat e imëta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi