Glowyskinshop.com

JM Solution Marine Luminous Pearl Sun Spray Pearl SPF 50+ PA++++ 180ml

Lek 1,990 Lek 2,690

JM Solution Marine Luminous Pearl Sun Spray Pearl SPF 50+ PA++++ është një mist qe mbron lëkurën maksimalisht nga rrezet e diellit.

Kalimi i orëve të gjata jashtë, veçanërisht gjatë verës e nënshtron lëkurën tuaj në kushte të vështira që mund të shkaktojnë tharje të lëkurës, lëkurë pa jete dhe djegie nga dielli. Për këtë arsye, merrni parasysh të keni këtë mist mbrojtes në çantën tuaj përpara se të dilni jashtë.

Produkti jo vetëm që do ta mbajë lëkurën tuaj të hidratuar, por gjithashtu do të siguroje një shtresë mbrojtëse në sipërfaqen e lëkurës për të shmangur djegiet nga dielli, humbjen e lagështisë dhe demtimin e lekures.

Spraji është projektuar posaçërisht për verat e nxehta, është i papërshkueshëm nga uji dhe nuk lë mbetje ngjitëse pas aplikimit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi