Jm solution

JM Solution Honey Luminous Royal Propolis Mask

Lek 390

 

Maske pambuku e pasur ne propolis, propolis jeshil dhe mjalte, maksimizon nivelin e lagështisë dhe të ushqyerit në lëkurën e thatë dhe të dehidratuar. Ushqen lekuren intensivisht, trajton shenjat e moshes dhe hiperpigmentimin. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi