Glowyskinshop.com

JM Solution Glow Luminous Flower Sun Spray SPF50+ PA++++ 180ml

Lek 1,990 Lek 2,490
Spraj shumë efektiv për mbrojtjen nga dielli me SPF50+/ PA++++. Formula e lehtë përmban acid hialuronik që gjithashtu mund të hidraton lëkurën tuaj.
Me teknologjinë më të fundit, ky spërkatës kundër diellit ushqen lëkurën ndërsa e mbron atë nga dëmtimi i diellit. Zgjat deri në 12 orë duke lënë aromë të butë trëndafili. Pa sipërfaqe të bardhë, pa mbetje dhe shumë e lehtë. Me SPF50+, është e mundur që në mënyrë efektive të priten rrezet UV edhe kur rrezet UV shuhen. Provë ndaj ujit.

Shkundni Sunspray-in përpara përdorimit. Mos e spërkatni produktin në të njëjtën zonë për më shumë se 3 sekonda. Sa më shumë që të jetë e mundur, spërkatni produktin në një distancë mbi 20 cm nga lëkura. Mos e spërkatni produktin në zonat rreth syve dhe mukozave (vetëm për përdorim të jashtëm). Mos thithni gaz të spërkatur. Kur jeni brenda, përdorni produktin në një zonë të ajrosur mirë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi