Glowyskinshop.com

Jm solution Collection Vital Retinol Mask

Lek 390
JM Solution Disney Collection Vital Retinol Mask është një trajtim intensiv, i pasuruar me vitamina që përmirëson pamjen e qëndrueshmërisë dhe tonit të lëkurës duke minimizuar shfaqjen e linjave të holla dhe rrudhave. Maska ka përmbajtje retinoli dhe siguron një efekt ndriçues, ndihmon në reduktimin e dukshmërisë së pigmentimit të padëshiruar pas akneve, përmirëson strukturën e lëkurës, synon të luftojë ndryshimet e lëkurës që lidhen me moshën: eliminon thatësinë, hidraton, zbut dukshëm dhe zvogëlon thellësinë e rrudhave, përshpejton proceset e rinovimit qelizor.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi