Glowyskinshop.com

Jm solution Lacto Saccharomtces Golden Rice Mask Plus 35ml

Lek 390

Maska JM Solution Lacto Saccharomyces Golden Rice shfrytëzon pasurinë e orizit Odae për të ofruar kujdes të thellë hidratues. Maska me fletë është plot me vitamina, minerale dhe aminoacide nga ekstrakti i tërshërës, orizit dhe lactobacillus. Këta përbërës furnizojnë një bollëk lëndësh ushqyese për të forcuar, ndriçuar dhe hidratuar lëkurën. Materiali i fletës Tencel Qupra ngjitet fort në konturin e fytyrës tuaj me një ndjesi mëndafshi dhe maksimizon përthithjen e esencës. E përkryer për t'u përdorur nga të gjitha llojet e lëkurës!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi