innisfree

Jeju volcanic color clay mask - Purifying

Lek 1,690

* Maskë argjile me perberje vullkanike.
* Kjo maskë pastruese kujdeset për papastërtitë duke larguar qelizat e vdekura të lëkurës  dhe duke njetrajtesuar tonin e lekures.
*Ne kontakt me ujin kthehet ne shkume dhe shplahet shume lehte, ka funksionin e dyfishtë të maskës  dhe pastruesit.
*Maska ka veti purifikuese, pastron ne thellesi poret dhe zvogelon aparencen  e tyre.


--

Kjo maskë argjile përmban perberje vullkanike Jeju dhe baltë. Maska ka  një formulë transformuese për kontrollin e sebumit dhe pastrimin e lëkurës. Pas aplikimit të një sasie te mjaftueshme, prisni për 5-10 minuta.  Pastaj, lajeni butësisht me ujë të vakët.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi