Iunik

iUNIK - Tea Tree Relief Serum 50ml

Lek 2,190

Serumi që përmban 67% ekstrakt të pemës së çajit dhe 19.5% ekstrakt centelë ndihmon në qetësimin e lëkurës së ndjeshme, zvogëlimin e akneve, ndriçimin e fytyrës dhe përsosjen e teksturës së lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi