Glowyskinshop.com

Iunik Centella Mini Set

Lek 1,990

Jepini lëkurës tuaj një lehtësim të menjëhershëm me këtë set qetësues dhe riparues nga iUNIK. Ky set me madhësi prove me 3 hapa përmban ekstraktin e centelës dhe ekstraktin e pemës së çajit si përbërës yll për ta kthyer lëkurën e lodhur dhe të ashpër në lëkurë të qetë, të lumtur dhe rrezatuese.

Ky grup përmban produktet e mëposhtme:

iUNIK Tea Tree Toner 10ml
Serum iUNIK Tea Tree 15ml
Krem qetësues iUNIK Centella Xhel 15ml

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi