Glowyskinshop.com

Iunik Centella Mild Cleasing Foam 120ml

Lek 1,790
IUnik Centella Mild Cleansing Foam është një shkumë e butë pastruese e mbushur me 49,9% ekstrakt Centella Asiatica për të pastruar lëkurën nga papastërtitë pa shkaktuar acarim dhe 0,2% acid salicilik për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe sebumin e tepërt. Një pastrues me acid salicilik 0,2%, përqendrimi i përsosur që nuk do të çojë në acarim apo pastrim, por do të ulë yndyrën e tepërt për të reduktuar tendencën e bllokimit të poreve dhe për të përgatitur më mirë lëkurën tuaj për hapat e ardhshëm. Një tjetër plus i madh, është i sigurt për aknetfungale, kështu që është një opsion i shkëlqyeshëm për ata që kanë akne fungale dhe ose me shpërthime të rregullta!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi