Iunik

Iunik centella calming gel cream 60ml

Lek 1,690

 𝘏𝘪𝘥𝘳𝘢𝘵𝘶𝘦𝘴 𝘪 𝘱𝘢𝘴𝘶𝘳 𝘮𝘦 𝘊𝘦𝘯𝘵𝘦𝘭𝘭𝘢 𝘈𝘴𝘪𝘢𝘵𝘪𝘤𝘢 𝘭𝘦𝘢𝘧 𝘸𝘢𝘵𝘦𝘳 70% 𝘥𝘩𝘦 𝘌𝘬𝘴𝘵𝘳𝘢𝘬𝘵𝘪𝘯 𝘦 𝘱𝘦𝘮𝘦𝘴 𝘴𝘦 𝘤𝘢𝘫𝘪𝘵 10%, 𝘶𝘭 𝘵𝘦𝘮𝘱𝘦𝘳𝘢𝘵𝘶𝘳ë𝘯 𝘦 𝘭ë𝘬𝘶𝘳ë𝘴, 𝘲𝘦𝘵ë𝘴𝘰𝘯 𝘯ë 𝘮ë𝘯𝘺𝘳ë 𝘦𝘧𝘦𝘬𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘻𝘰𝘯𝘢𝘵 𝘦 𝘯𝘥𝘫𝘦𝘴𝘩𝘮𝘦 𝘥𝘩𝘦 𝘵𝘦 𝘪𝘳𝘳𝘪𝘵𝘶𝘢𝘳𝘢. 𝘒𝘢 𝘬𝘰𝘯𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘹𝘩𝘦𝘭𝘪, 𝘱𝘦𝘳𝘵𝘩𝘪𝘵𝘩𝘦𝘵 𝘴𝘩𝘱𝘦𝘫𝘵 𝘥𝘩𝘦 𝘯𝘶𝘬 𝘦 𝘺𝘯𝘥𝘺𝘳𝘰𝘴 𝘭𝘦𝘬𝘶𝘳𝘦𝘯.

ℂ𝕗𝕒𝕣𝕖 𝕥𝕒𝕣𝕘𝕖𝕥𝕠𝕟?
Dehidratimin, yndyren e tepert, aknet fungale,irritimin.

ℙ𝕖𝕣𝕤𝕙𝕥𝕒𝕥𝕖𝕥 𝕞𝕖:
Pershtatet me lekurat normale, mikse , te dehidratuara, te yndyrshme dhe proakneike. Ose nese parapelqeni hidratues qe perthithen shpejt dhe nuk e yndyrosin lekuren ky eshte per ju. Keshillohet dhe per adoleshentet qe sapo kane filluar rutinen e kujdesit te lekures.

𝔽𝕠𝕣𝕞𝕒𝕥𝕚:60ml
-
ℂ𝕗𝕒𝕣𝕖 𝕡𝕖𝕣𝕗𝕚𝕥𝕚𝕞𝕖𝕤𝕙 𝕜𝕒?
•Vepron kunder akneve fungale dhe bakteriale!
•Hidraton lekuren ne thellesi duke rritur nivelin e ujit transepidermal!
•Balancon yndyren- e mban lekuren te hidratuar pa e yndyrosur gjate dites.
•Qeteson lekuren dhe skuqjen ne saje te vetive antiinflamatore.

ℙ𝕖𝕣𝕓𝕖𝕣𝕖𝕤𝕚𝕥 𝕜𝕣𝕪𝕖𝕤𝕠𝕣𝕖:
•Centella asiatica ekstrakt -i pasur ne antioksidante dhe aminoacide. Përqendrimet prej 5% tregojnë përmirësim të dukshëm në përmbajtjen e lagështirës së lëkurës. Pershpejton sherimin e plageve, zbeh pigmentimin dhe ul ndjeshem skuqjen dhe irritimin.
•Niacinamide- zbardh shenjat, trajton aknet, balancon sebumin, zvogelon poret.
•Acid hialuronik -hidratim intensiv, ushqen shtresat e thella te lekures, rrit elasticitetin dhe vitalizon lekuren.
ℙ𝕖𝕣𝕕𝕠𝕣𝕚𝕞𝕚:
Ne mengjes aplikohet para kremit te diellit ndersa ne darke ne fund te rutines.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi