Glowyskinshop.com

Its skin Tiger Cica Red Spot Patch (48pcs)

Lek 990
Ngjitese per aknet qe përmbajne ekstrakt të Centella Asiatica e krijuar nga materiale hidrokoloidale, thith në mënyrë efektive eksudatet e plagës dhe mbron zonat e lënduara nga ndotësit e jashtëm

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi