Glowyskinshop.com

ITS SKIN LEMON C SQUEEZE AMPOULE TONER 500ML

Lek 990 Lek 2,990

Toner me përmasa të mëdha i mbushur me perberes antioksidues qe sjellin nje sere benefitesh per lekuren.

Përbërësi kryesor  Lemon-C është ekstrakti i limonit (10,000 ppm), i cili është i pasur me vitaminë C, si dhe ekstrakt të gjembave të detit, ekstrakt ananasi dhe ekstrakt fiku, për të ndihmuar në kontrollin e sebumit dhe njetrajtesimin e tonit të lëkurës. Ai përmban 8 lloje të acideve hialuronik, të përbërë nga pesha molekulare të ulëta, të mesme dhe të larta, dhe siguron lagështi për lëkurën e thatë dhe të dehidratuar. Me 8 lloje të acideve hialuronik dhe një pengesë për lagështinë e lëkurës, jo vetëm që furnizon lëkurën me lagështi, por gjithashtu lejon lëkurën të thithë dhe të mbajë lagështinë, duke e mbajtur lëkurën të hidratuar për një kohë të gjatë.

Ekstrakti bimore janë antioksidues të shkëlqyeshëm nga përmbajtja e lartë e vitaminave, lehtësojne stresin e lëkurës për të rritur shëndetin, kontrollon sebumin e tepërt për të arritur lëkurë të pastër dhe elastike.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi