Glowyskinshop.com

It's skin collagen nutrition mask sheet 17g

Lek 331.50 Lek 390
It'S SKIN Collagen Nutrition Mask Sheet është një maskë e butë që përmban kolagjen, i cili i jep lëkurës elasticitet dhe rrit hidratimin e saj. Kjo maske sherben për zbutjen dhe rindërtimin e lëkurës parandalon plakjen e lëkurës duke synuar kryesisht shenjat e plakjes dhe punon në drejtim të përmirësimit të strukturës së lëkurës. Kjo maskë për rritjen e kolagjenit do të përmirësojë elasticitetin e lëkurës dhe do të qetësojë linjat e imëta për të zbuluar lëkurën me pamje më të re. Hidraton dhe rimbush lagështinë e humbur duke i dhënë menjëherë lëkurë të freskët, të pastër dhe të përtërirë brenda një kohe të shkurtër!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi