Glowyskinshop.com

It’s Skin Tiger Cica Spot Dressing Patch (48 ngjitese)

Lek 990

Patch për zonat problematike të lëkurës, të pasuruar me Centella Asiatica. I testuar dermatologjikisht. Zgjidhni një masë të duhur dhe aplikoni patchin mbi lëkurë, hiqeni kur të jetë me hije të bardhë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi