Glowyskinshop.com

ISNTREE REAL MUGWORT CLAY MASK 100gr

Lek 2,490

Maska e argjilës Isntree Real Mugwort Clay Mask punon për të zvogëluar sebumin, për të pastruar mbeturinat nga poret dhe për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës. Me 6 lloje të ndryshme të argjilës (përfshirë Bentonitin, Kaolinën, Argjilën e Gjelbër Franceze dhe Baltën Koloidale) të cilat përbëjnë 25% të kësaj maske pastruese, do të ndihmojë në sqarimin dhe trajtimin e lëkurës te yndyrshme dhe të prirur ndaj akneve duke tërhequr papastertite në sipërfaqe. Maska e argjilës Isntree Real Mugwort ka qetësues dhe ftohës Mugwort dhe Oat Extract punojnë për të ulur inflamacionin dhe acarimin. Kjo maskë balte për larje është formuluar me Mugwort Leaf Powder dhe Red Bean Powder e cila heq butësisht qelizat e vdekura të lëkurës, të gjitha duke e ushqyer atë për një ngjyrë më të pastër dhe më të qartë.

Jini të mahnitur pasi zbuloni një lëkurë më të pastër dhe më të freskët në vetëm 10 minuta! Asnjë skuqje, asnjë ndjenjë shtrëngimi, asnjë acarim fare.

Ndryshe nga maskat konvencionale të argjilës, kjo nuk thahet dhe është e sigurt për lëkurën e ndjeshme. Ai përmban ekstrakt mugwort për të qetësuar acarimin dhe inflamacionin dhe për të rimbushur nivelet e lagështisë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi