Glowyskinshop.com

Isntree Onion Newpair Spot Patch SKIN FIT 15EA

Lek 490
Është formuluar me ekstrakt qepe për të qetësuar inflamacionin e lëkurës, niacinamide për të ndriçuar lëkurën dhe butilen glikol për të zbutur strukturën e ashpër të lëkurës. Rekomandohet për akne aktive me material. Njolla hidrokoloidale mbron zonën e përflakur nga kontaminimi dhe largon lagështinë për të përshpejtuar rikuperimin e plagës.
Ngjitës shumë i papërshkueshëm nga uji dhe me ngjyrë natyrale që mund të vishet gjatë gjithë ditës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi