Glowyskinshop.com

Isntree ONION NEWPAIR SPOT PATCH 24ea

Lek 590
Isntree Newpair Spot Patch ofron rikuperim të gjithanshëm për aknet dhe njollat nga qetësimi i acarimit deri te kujdesi perfundimtar. Baza është në dispozicion në 2 madhësi, duke u kujdesur për aknet dhe njollat gjatë natës, ndërsa përshtatja e lëkurës përfshin skajet e prera për t'u përzier pa probleme me lëkurën. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi