Glowyskinshop.com

ISNTREE Hyper Retinol EX 1.0 Serum 20ml

Lek 2,490

Prezantimi i Serumit Isntree Hyper Retinol EX 1.0, serumi i fuqishëm i krijuar për të luftuar shenjat e plakjes dhe për të zbuluar një çehre rinore dhe rrezatuese. Kjo formulë e jashtëzakonshme është e ngarkuar me një kombinim të fuqishëm të përbërësve aktivë, duke përfshirë 1% retinol, 0.3% retinyl palmitate dhe 0.6% bakuchiol, për të reduktuar në mënyrë efektive shfaqjen e rrudhave dhe linjave të holla.

Ky serum e çon në një nivel tjetër kujdesin kundër plakjes duke përfshirë pesë lloje peptidesh. Këto peptide funksionojnë në mënyrë sinergjike për të forcuar barrierën e lëkurës, për të përmirësuar qëndrueshmërinë e lëkurës dhe për të promovuar një lekure më të lëmuar dhe më rinore. Për më tepër, përfshirja e pesë llojeve të ceramideve ndihmon në forcimin e barrierës së lagështisë së lëkurës, duke parandaluar humbjen e lagështisë dhe duke ruajtur nivelet optimale të hidratimit.

Për të rritur më tej efektivitetin e këtij serumi, ai përmban TECA, një përbërës i fuqishëm i njohur për aftësinë e tij për të mbrojtur lëkurën dhe për të reduktuar inflamacionin. Kjo siguron një përvojë qetësuese dhe qetësuese, duke e bërë atë të përshtatshme për lloje të ndryshme lëkure.

Struktura e lehtë dhe qumështore e serumit Isntree Hyper Retinol EX 1.0 lejon përthithje të shpejtë, duke shpërndarë aktivët e tij të fuqishëm thellë në lëkurë. Nuk lë mbetje të yndyrshme, duke e bërë atë një shtesë ideale për rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës gjatë natës.

E rëndësishme: Për rezultate optimale, rekomandohet të filloni me një qasje të kujdesshme. Aplikoni jo më shumë se tre pika të serumit një herë në tre deri në katër ditë gjatë dy javëve të para të përdorimit. Kjo lejon që lëkura juaj të përshtatet gradualisht me aktivet e fuqishme. Më pas, mund të rrisni gradualisht frekuencën e përdorimit siç tolerohet nga lëkura juaj. Është e rëndësishme të theksohet se ky serum duhet të aplikohet vetëm gjatë rutinës tuaj të kujdesit të lëkurës gjatë natës. Meqenëse retinoli mund të rrisë ndjeshmërinë e lëkurës ndaj diellit, është thelbësore të përdorni krem kundër diellit ditën tjetër për të mbrojtur lëkurën tuaj.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi