Isntree

Isntree Clear Skin PHA Sleeping Mask 100ml

Lek 1,990

𝘔𝘢𝘴𝘬𝘢 𝘦 𝘯𝘢𝘵ë𝘴 𝘦 𝘐𝘴𝘯𝘵𝘳𝘦𝘦 ë𝘴𝘩𝘵ë 𝘯𝘫ë 𝘮𝘢𝘴𝘬ë 𝘦𝘬𝘴𝘧𝘰𝘭𝘶𝘦𝘴𝘦 𝘲ë 𝘩𝘦𝘲 𝘲𝘦𝘭𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘦 𝘷𝘥𝘦𝘬𝘶𝘳𝘢 𝘥𝘩𝘦 𝘱𝘢𝘴𝘵𝘳𝘰𝘯 𝘱𝘰𝘳𝘦𝘵, 𝘧𝘶𝘯𝘬𝘴𝘪𝘰𝘯𝘰𝘯 𝘨𝘫𝘢𝘵ë 𝘯𝘢𝘵ë𝘴 𝘱ë𝘳 𝘵ë 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘶𝘢𝘳 𝘲ë 𝘵ë 𝘻𝘨𝘫𝘰𝘩𝘦𝘯𝘪 𝘮𝘦 𝘭ë𝘬𝘶𝘳ë𝘯 𝘮ë 𝘵ë 𝘯𝘥𝘳𝘪𝘵𝘴𝘩𝘮𝘦 𝘵ë 𝘮𝘶𝘯𝘥𝘴𝘩𝘮𝘦.

Permban 𝐏𝐇𝐀 𝟓% qe jane gjenerata me e bute e acideve. Kjo do të thotë që qelizat e vdekura të lëkurës eleminohen butësisht, pa shkaktuar skuqje apo irritim, duke inkurajuar rigjenerimin e qelizave të reja të lëkurës. Rezultati është lëkura më e ndritshme, më e tonifikuar dhe më pak e prirur ndaj bllokimit te poreve . Acidet poli hidroksi gjithashtu trajtojne aknet dhe ulin inflamacionin.
◾️Pervec permbajtjes se PHA, cfare e ben kte maske fantastike eshte përfshirja e 𝐍𝐈𝐀𝐂𝐈𝐍𝐀𝐌𝐈𝐃𝐄 𝟐%, e cila funksionon për të minimizuar poret dhe më tej permiresimin e tonit të lëkurës. Gjithashtu nxit prodhimin kolagjenit, elastines dhe zbardh shenjat e akneve.
𝐅𝐀𝐊𝐓𝐎𝐑𝐄𝐓 𝐇𝐈𝐃𝐑𝐀𝐓𝐔𝐄𝐒 𝐍𝐀𝐓𝐘𝐑𝐎𝐑𝐄 (Betaine, Ceramide NP dhe Natriumi PCA) sigurojnë një barriere të shëndetshme të lëkurës.

ℙ𝕖𝕣 𝕔𝕚𝕝𝕒𝕥 𝕝𝕖𝕜𝕦𝕣𝕒 𝕜𝕖𝕤𝕙𝕚𝕝𝕝𝕠𝕙𝕖𝕥?
I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, megjithëse ata me lëkurë veçanërisht të ndjeshme duhet ta kufizojnë përdorimin në tre herë në javë. Mund të përdoret gjithashtu në zona të thata dhe të ashpra të trupit siç janë bërrylat ose gjunjte.

𝒫𝑒𝓇𝒷𝑒𝓇𝑒𝓈 𝒻𝒶𝓃𝓉𝒶𝓈𝓉𝒾𝓀𝑒:
𝐀𝐧𝐭𝐢𝐚𝐤𝐧𝐞 :Gluconolactone 5% (PHA)
𝗔𝗻𝘁𝗶𝗼𝗸𝘀𝗶𝗱𝘂𝗲𝘀: Centella asiatica, niacinamide 2%
𝗔𝗻𝘁𝗶𝗶𝗻𝗳𝗹𝗮𝗺𝗮𝘁𝗼𝗿𝗲: Ceramide NP, Beta glucan, panthenol, allantoin, centella asiatica


--

𝘔𝘢𝘴𝘬𝘢 𝘦 𝘯𝘢𝘵ë𝘴 𝘦 𝘐𝘴𝘯𝘵𝘳𝘦𝘦 ë𝘴𝘩𝘵ë 𝘯𝘫ë 𝘮𝘢𝘴𝘬ë 𝘦𝘬𝘴𝘧𝘰𝘭𝘶𝘦𝘴𝘦 𝘲ë 𝘩𝘦𝘲 𝘲𝘦𝘭𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘦 𝘷𝘥𝘦𝘬𝘶𝘳𝘢 𝘥𝘩𝘦 𝘱𝘢𝘴𝘵𝘳𝘰𝘯 𝘱𝘰𝘳𝘦𝘵, 𝘧𝘶𝘯𝘬𝘴𝘪𝘰𝘯𝘰𝘯 𝘨𝘫𝘢𝘵ë 𝘯𝘢𝘵ë𝘴 𝘱ë𝘳 𝘵ë 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘶𝘢𝘳 𝘲ë 𝘵ë 𝘻𝘨𝘫𝘰𝘩𝘦𝘯𝘪 𝘮𝘦 𝘭ë𝘬𝘶𝘳ë𝘯 𝘮ë 𝘵ë 𝘯𝘥𝘳𝘪𝘵𝘴𝘩𝘮𝘦 𝘵ë 𝘮𝘶𝘯𝘥𝘴𝘩𝘮𝘦.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi