Glowyskinshop.com

Isntree CHESTNUT PHA 5% CLEAR CREAM 100ml

Lek 2,190
Kremi Isntree Chestnut PHA 5% Clear ofron eksfolim të butë për ta lënë lëkurën të lëmuar pa hequr lagështinë.

5% PHA punon me ekstraktin e guaskës së gështenjës të pasur me taninë për të pastruar qelizat e vdekura të lëkurës, për të rivendosur ekuilibrin e lagështisë/vajit, për të kontrolluar sebumin e tepërt dhe për të mbajtur poret të pastra.
Ceramide NP, Beta-glukan, Shea Butter, Panthenol dhe Betaine përforcojnë barrierën e lëkurës për mbajtje të përmirësuar të lagështisë dhe ndihmojnë në rimbushjen e hidratimit.
Pa mizori dhe i formuluar pa aromë artificiale, vaj esencial dhe vaj mineral.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi