Glowyskinshop.com

Isntree CHESTNUT BHA 0.9% CLEAR TONER_200ml

Lek 1,990
Isntree Chestnut BHA Toner 0,9% Clear Face sherben për të hequr pikat e zeza dhe për të zvogeluar poret duke i dhene nje njetrajtesim lekures,Toneri  largon qelizat e vdekura të lëkurës, papastërtitë  dhe pikat e zeza .Eshte i mbushur me ekstrakt të lëvores së Salix Alba (Willow) për të qetësuar lëkurën e ndjeshme. I testuar dermatologjikisht. Toneri eshte I përshtatshëm për lëkurë të yndyrshme/te kombinuar/të prirur ndaj akneve.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi