Glowyskinshop.com

IOPE THE VITAMIN C23 23g

Lek 8,990

Ky serum me vitamine C eshte rezultat i punes kerkimore te Amorepacific, nje hulumtim që vazhdoi për 21 vjet ku arriti të stabilizonte përmbajtjen me te lartë të vitaminës C paster. Produkti ka fituar cmime te njepasnjeshme si pasoje e ndryshimeve befasuese qe sjell në lëkurë pas perdorimit:

Palosjet nazolabiale u reduktuan ndjeshëm me 12.6% pas katër javësh përdorimi!
Rrudhat e qelbës së syve u reduktuan ndjeshëm me 10.6% pas katër javësh përdorimi!

Një ampulë intensive kundër plakjes me 23% vitamine C te paster me efikasitet të lartë ne rritjen e elasticitetit të lëkurës, trajtimin efektiv te rrudhave, shkëlqimin e nje lekure qelqi dhe efekt zbardhues sikur të keni bërë trajtime estetike për lëkurën. Ampula siguron efekt lifting dhe kujdes antioksidues ne saje te perberjes se pasur me multi-vitamina. Formon një film hidratues për lëkurë elastike dhe të shëndetshme duke e mbrojtur ate nga faktoret demtues. Ofron elasticitet dhe shkëlqim të jashtëzakonshëm të lëkurës dhe efekt ndriçues në të njëjtën kohë si kujdesi profesional i lëkurës.

Kujdesi antioksidant sinergjik (Përmban vitaminë C, vitaminë E dhe proretinol).

Ndryshimet e lëkurës që ndodhin në vetëm 7 ditë:
-Shkëlqimi i lëkurës
-Rritja e qëndrueshmërse se lëkurës
-Teksturë e përmirësuar e lëkurës 
(Vrazhdësia e lëkurës (gungat) reduktohet me 5,46% pas një jave përdorimi)

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi