Glowyskinshop.com

Iope STEM III Ampoule 50ml

Lek 9,990

Kjo ampulë intensive kundër plakjes mbush lekuren me vitalitet dhe do dukeni sikur keni fjetur tre orë gjumë me shume çdo ditë me 78.2% Allanto-Liposome™, i cili u zhvillua nga Inovatorët e Iope pas shume vite kerkimesh per te zgjidhje optimale për plakjen e lëkurës.Ai depërton thellë në shtresat e lëkurës për të dhënë lëndë ushqyese që përmirësojnë elasticitetin, strukturën e lëkurës dhe përmirësojnë dukshëm pamjen e rrudhave.
Ndihmon në trajtimin e mikro-dëmtimit që i bëhet lëkurës dhe e mban lëkurën më të shëndetshme.

*Mikro-dëmtimi=Ndryshimet në 8 tregues të lëkurës për shkak të dëmtimit të shkaktuar nga plakja (rrudhat rreth syve, linjat e rrudhave glabellar, niveli i lagështisë, qartësia, qëndrueshmëria, dendësia dhe ngritja)

Pas 20 vitesh kërkimi, IOPE zbuloi se ekzistojnë tre përbërës kryesorë që shërbejnë si agjentë të fuqishëm kundër plakjes për të ndihmuar në rigjallërimin e dukshëm të lëkurës së lodhur dhe të plakur.
Allanto-Complex™ përbëhet nga tre përbërës aktivë:
Allantoin: ndihmon në qetësimin e lëkurës dhe injekton lagështi të thellë
Spiraeoside: ndihmon në rigjallërimin e dukshëm të lëkurës
Peptidet: ndihmojnë në shëndoshjen dhe përmirësimin e pamjes së linjave të holla dhe elasticitetit

Kompleksi Allanto-Liposome™ përmban një përbërës aktiv shumë të koncentruar 400 herë më të vogël se trashësia e flokëve të njeriut për t'u përthithur lehtësisht në lëkurë. Ampula mban 5 çmime të ndryshme koreane të bukurisë nga 2019-2021.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi