Glowyskinshop.com

IOPE RETINOL EXPERT 0.1% 30ml

Lek 11,900

Një serum i koncentruar kundër plakjes me teknologjinë e patentuar Retinol 2500™ që ndihmon në përmirësimin e dukshem te rrudhave, elasticitetin e lëkurës dhe densitetin e lëkurës. Ky trajtim i fuqishëm përmban 0,1% retinol të pastër të përmirësuar me teknologjinë më të fundit të stabilizimit për të siguruar çlirim dhe shpërndarje efektive në lëkurë, dhe është formuluar me peptide dhe panthenol për përmirësimin e barrierës së lagështisë së lëkurës. 

Kur kalimi i kohës lë gjurmë në lëkurë, eksperti Iope Retinol 0.1% ndërhyn në shenjat e plakjes dhe papërsosmërive, duke ndihmuar në reduktimin e rrudhave, vijave të holla, shenjave duke dhene rezultate qe ne dy javet e para te perdorimit.

Ky serum i fuqishëm kundër rrudhave kundër plakjes rrit fuqinë vetë-rikuperuese të lëkurës për të trajtuar intensivisht rrudhat dhe elasticitetin e lëkurës, duke ndihmuar në ngritjen e dukshme të rrudhave të thella dhe lëkurës së varur brenda 2 javësh.

Efekti ruhet deri te pika e fundit e këtij produkti një sistem pengues oksigjeni me tre faza që parandalon oksidimin e retinolit nga drita dhe ajri.

I shpërblyer në disa forume dhe i patentuar jashtë vendit për të ofruar një produkt të besueshëm për kujdesin e lëkurës për të ofruar një përmirësim dinamik të gjendjes së lëkurës. (Përmbajtja e re e retinolit u gjet pas përmirësimit të vazhdueshëm të teknologjisë së stabilizimit dhe hulumtimit të gjatë të lëkurës që nga lancimi fillestar i retinolit në 1997.)

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi