Glowyskinshop.com

IOPE Pro Peeling Triple 3% AHA Cleanser 150ml

Lek 3,190
Laresi shkumues i Iope eshte nje formule shume delikate qe pastron thellesisht qelizat e vdekura të lëkurës dhe pluhurin e imët qe depozitohet ne pore. Është një produkt që ju lejon të bëni peeling dhe pastrim në një hap, larg përdorimit hap pas hapi të eksfoluesve te tjere pas pastrimit. AHA e tretshme në ujë jo vetëm që shpërndahet mirë në ujë, por gjithashtu zbut qelizat e vdekura të lëkurës dhe njetrajteson tonin e lekures. IOPE LAB hulumton kombinimin optimal të acidit glikolik/citrik/laktik për të trajtuar në mënyrë efektive pikat e zeza, te bardha dhe miliat. Shkuma e pasur redukton fërkimin e panevojshëm në lëkurë. Pas përdorimit e bën lëkurën tuaj të shkëlqyeshme dhe totalisht te bute dhe te njetrajtshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi